AZ AKTUÁLIS ÁRAKÉRT HÍVJA

ÜZLETKÖTŐINKET!

Porfesték Kft.
3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 70-72.
Adószám:  13839820-2-16
Cégjegyzékszám:  Cg.16-09-009078
Tel/Fax: +36 37 505050, +36 37 505051
E-mail: info@porfestek.com

Nyitvatartás: H-P 07:45-16:45
Tel/Fax: +36 37 505050, +36 37 505051
E-mail: info@porfestek.com

Panaszaival fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz telefonon, személyesen, levélben illetve e-mailben.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatait kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, cím, telefonszám, email) a Porfesték Kft., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.
Az adatszolgáltatása önkéntes. Adatai törlését kérheti ügyfélszolgálatunktól. (lásd 1.2)

A regisztrációkor, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el azokat!
A www.maszkolunk.hu online áruházat a Porfesték Kft. (3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 70-72.; Adószám: 13839820-2-16) üzemelteti ( továbbiakban: "Szolgáltató").
A megrendelő a regisztráció során köteles a valóságnak megfelelő adatokkal szolgálni.
A megrendelések leadása a Porfesték Kft. internetes áruházban elektronikus úton is lehetséges, interneten keresztül a www.porfesték.com webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató elfogad. Az elektronikus rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.
Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja.
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.
A Porfesték Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben rögzített rendelkezések irányadóak.
A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
A felhasználó az előző pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni.

Kérjük, értelemszerűen töltse ki a regisztrációs mezőket! Fontos! A regisztráció megerősítéséhez kattintson az Önnek küldött e-mailben található linkre! Amennyiben nem kapott aktiváló e-mailt, nézze meg spam könyvtárát. Adatait bizalmasan kezeljük. A regisztrációnál megadott adatok a későbbiekben módosíthatóak. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.

A személyes adatait, jelszavát módosíthatja az Adatmódosítás menüpont alatt bejelentkezés után. Figyelem, ha e-mail címet módosít, azt újra aktiválni kell.

Ha elfelejtette jelszavát, írja be a regisztrációkor megadott e-mail címet, és levélben tájékoztatjuk a további teendőkről.

Megrendelés alapfeltétele a sikeres regisztráció! (Regisztrációval kapcsolatban a 4.1. nyújt segítséget.)
A termékeinket a Webshop menüpont alatt találja. Az Ön által kiválasztott termék(ek)et a kosarába helyezheti. A kosár tartalmát később is módosíthatja. (Kosár tartalma megmarad mindaddig, amíg ki nem jelentkezik a rendszerből.)
Véglegesítés során ( E folyamat előtt mindenképp be kell jelentkeznie!) összefoglaljuk Önnek az adatokat, ahol kiválaszthatja az átvételi és fizetési módot valamint megjegyzést fűzhet a megrendelése mellé.
Véglegesített rendeléséről rendszerünk tájékoztató e-mailt küld Önnek.

A rendelt terméket személyesen átveheti telephelyünkön vagy kérésére házhoz szállítjuk Önnek.

A Porfesték Kft. házhozszállítási megbízottja a GLS Hungary Kft. .
Az alábbi kiszállítási díj táblázat árai tartalmazzák a csomagolási költséget is.

Rendelt termékek súlya Kiszabott díj
1-25 kg 1.200Ft+Áfa
26-100 kg 2.500Ft+Áfa
101-250 kg 2.800Ft+Áfa
250kg- 5.800Ft+Áfa

Amennyiben Ön a készpénz fizetési módot választja, nincs más dolga, mint a futárnak - vagy személyes átvétel esetén a pénztárosnak - kifizetni a számla végösszegét. Abban az esetben, ha Ön az előre átutalás lehetőségét választotta, kérjük megerősítés után az alábbi bankszámlaszámra utalja el a végösszeget, a közlemény rovatba feltétlen adja meg nevét és az e-mailben kapott egyedi azonosító számot.
A Porfesték Kft. bankszámlaszáma: BBRT. 10103551-56722000-01000005

Minta:
A jogosult neve és székhelye: Porfesték Kft., Gyöngyös
Összeg: 9300 Ft
A jogosult számlaszáma: BB NYRT. 10103551-56722000-01000005
Közlemény: Minta Aladár, mintaa4723

Kérjük ellenőrizze átvételkor a csomag tartalmát!
A fogyasztó nyolc munkanapon belül elállhat a szerződéstől, amennyiben a visszaküldött termék bontatlan, eredeti csomagolásában, állapotában érkezik meg, valamint számlával igazolja a vevő a vásárlást. A termék(ek) visszaküldésével kapcsolatos költségek a vevőt terhelik.
Átvétel után összetört, károsodott, kibontott termékeket nem áll módunkban visszavenni.

/*

weboldal készítés: Gordex

*/