AZ AKTUÁLIS ÁRAKÉRT HÍVJA

ÜZLETKÖTŐINKET!

Kiegészítők

Katalógus letöltése

"Pormegkötő" Hőálló fólia

Pormegkötő Hőálló fólia

A kemencében lévő szennyeződések eltávolítására (porabszorbeáló)

Termékleírás
A JA-96 termikus fólia, amely melegedve a légycsapdához hasonlóan tapadóssá válik. A fólia speciálisan szárazkemencékben, porszóró kemencékben és hasonlókban való használatra van kifejlesztve azzal a céllal, hogy tartsa távol a port és a festékrészecskéket a bevonandó alkatrészek felületétől.
A fólia előnye, hogy nem szobahőmérsékleten ragad, hanem 120°C és kb. 240°C közötti hőmérsékleten. Ezen kívül csupán csekély mértékben megy át alakváltozáson. Ezzel az eljárással sok időt takaríthatunk meg, termékünket pedig nem szennyezik porrészecskék. Többszöri használat után a fólia oxidálódik. Ez arról ismerhető fel, hogy először világosbarna színt vesz fel, amely később sötétedik. A fólia minősége a fokozódó oxidációval csökken. De akár 200-szor is felhasználható. A JA-96 30 mtr x 30 cm-es tekercsekben fehér védőfóliával csomagoltan kapható. Maga a fólia 0,12 mm vastagságú. Kipróbálásra 500x300 mm-es, egy oldalon fóliával fedett (JA-96-B) lemezt ajánlunk.

Használati utasítás
A JA-96-ot tiszta és száraz fémfelületre kell felhelyezni, amelyet vagy a kemencébe szerelünk, vagy az alapfüggesztékre rögzítünk. A legjobb tapasztalatokat vékony alumínium lemezekkel szereztük, mivel ezek nagyon jó hővezetők és kis tömegűek. A fólia felhordása prés, vagy kisebb darabok esetén vasaló segítségével történhet. Azáltal, hogy a hő és a nyomás hat a fehér védőfóliára, a fólia rátapad a fémlemezre. Lehűlés után csak a fehér védőfóliát kell lehúzni és a fémlemez a fóliával máris használható.

/*

weboldal készítés: Gordex

*/